DN Solutions, Doosan Machine Tools uus nimi

25.05.2022

Täna ütleme head aega brändinimele Doosan Machine Tool ja tervitame uut nime DN Solutions. Vaatamata nimemuutusel jääb kõik mida Doosan Machine Tool pakkus samaks ka tulevikus.

PRESSITEADE
27-05-2022
Tallin, Estonia

Doosan Machine Tools, pool sajandit masinatööstuse liidrina

Viimase 50 aasta jooksul on Doosan Machine Tools olnud ülemaailmne liider masinatööstuses kasvades ja arenedes läbi innovatsiooni ja võitluste. Poolesajandilise arendustöö tulemusena oleme loonud kõrgtasemel konkurentsivõimelised tooted ja saavutanud klientide rahulolu vastates turu nõudmistele. Näiteks oleme vastu tulnud erinevate tööstusharude nõudmistele nagu autotööstus, lennundus ja meditsiin 66 riigis üle terva maailma. 

Ja nüüd uutele rännakutele 

Saavutatud edu sai aluseks miks Doosan Machine Tools ja DTR Automotive ühinesid ja avasid võimaluse minna koos tulevikule vastu. Doosan Machine Tools ühines DTR Automotive’ga 28 jaanuaril 2022. Tegu on globaalse ettevõttega kel samuti ajalugu 50 aastat. Nüüdsest teeme uue stardi koos DTR Automotive’ga.

Taassündinud “DN Solutions” nime kandva ettevõttena juhtimaks tuleviku globaalset turgu

Doosan Machine Tools ja DTR Automotive ühinesid DN alla, et juhtida turgu üle maailma. Doosan Machine Tools muudab oma nime DN Solutions’ks ja alustab uue ajaloo perioodi. Uue nimega sööstame edasi ettevõttena, mis pakub klientidele lisaks masinatele ka integreeritud tootmislahendusi.
Kuigi nimi muutub, lubab DN Solutions jätkata oma edasimüüjate ja klientide heaolusuhete kasvatamisega ja tugevdab konkurentsivõimet oma toodete ja teeninduse vallas.

Lisainfo saamiseks pöörduge meie poole
Rain Kala, Managing Director
Duroc Machine Tool Estonia
rain.kala@duroc.com
+372 5788 0866

 

Tilbage

keyboard_arrow_up